Barnehageutstyr

Jeg har helt glemt å vise dere matboksen og barnehagesekken Amalie fikk til jul!

Matboksen er fra Princess og er stor og romslig. Amalie får ofte med seg små bokser med med bær eller frukt i tillegg til skiver og en yoghurt, og da er det greit med en stor boks hvor man kan samle alt. Og så er den så utrolig søt! Jeg kunne i grunnen tenke meg en slik selv ;)

Matboks fra Princess

Her ser dere sekken hennes. Helt siden hun begynte i barnehagen har jeg kommet med plastpose, så nå syntes jeg det var på tide med noe annet. Den er kjempegrei og rommer masse til å være så liten. Jeg er kjempefornøyd med den!

Barnehagesekk

Nå skal jeg legge meg litt på sofaen og slappe av litt etter noen veldig hektiske dager. Det har skjedd masse, men jeg vil holde det for meg selv litt til. Jeg deler de gode nyhetene med dere litt senere i uken :)

Ha en fin kveld, kjære lesere!

Husk at dere kan følge meg på facebook, instagram (mammamarianne) og på Bloglovin!Follow on Bloglovin

Advertisements

10 thoughts on “Barnehageutstyr

  1. Hehe, ja sjørøvere er vel ikke så glad i rosa ;) Jeg er veldig glad i rosa selv, så en periode ble det så mye at til og med jeg fikk nok, og vi måtte begynne å handle litt lilla i stedet ;)

   Så koselig å høre! Jeg er veldig glad for at du titter innom! :D

 1. Kjempeskjønn matboks! Jeg er veldig svak for metallmatbokser og syns Blafre har så mange fine til både gutter og jenter, så vi har noen av dem! ;)

  Kjekt med en søt liten sekk også! Andreas har sekk som han bruker når de har turdag i barnehagen, eller når han vil pakke med seg litt småtteri når vi skal bort på besøk. ;) Vi kjøpte en mørkeblå Fjellreven mini til han i bursdagsgave. Den er kjempefin og rommer jammen mye til å være så liten. Det fulgte også med et LITE (og akkurat passe! ;)) sitteunderlag i sekken. Kaisa arver nok i første omgang min bittelille røde barneparksekk! Til og fra barnehagen bruker jeg store «plastikkbagposer» fra Søstrene Grene. De er fine, praktiske og rommer alt barna trenger til en dag i barnehagen. Kaisa har en stjernepose, mens Andreas har en med elefanter. Ja, det ble en skikkelig detaljkommentar fra meg, hehe! ;)

  Nå bare venter jeg på at en klesvask skal bli ferdig og så er det kvelden!

   1. hun er for mye all over the place synes jeg! :) så hun er veldig oppbrukt! heldigvis har snuppeline kun 2 hello kitty ting! barnehagesekken og et par sånn sklisokker(tøfler?)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s