Fri

Fy søren, så deilig å være hjemme med Amalie igjen. I dag har vi kost oss så utrolig mye, og de neste dagene skal nytes for alt de er verdt. I dag har vi kost oss masse inne og så har vi hatt en liten tur med akebrettet. Hun liker å sitte og titte mens jeg drar, og så vil hun opp og gå litt selv innimellom. I dag måtte vi ha en lang pause og høre på alle fuglene som sang, og det var veldig spennende å se hvis det kom en fugl flygende. Søta, altså! I morgen har vi absolutt null planer, vi skal bare kose, kose og atter kose <3

Nå holder jeg på å merke litt av Amalies tøy. Før jul fikk jeg masse fine klistremerkelapper fra Presis, som jeg har testet ut. Jeg var litt spent, siden jeg har hørt at slike klistemerker ofte detter fort av, men disse har holdt veldig godt, til tross for at jeg har klistret dem på veldig ruglete underlag som hjemmestrikkede ullgensere. Så langt er jeg kjempefornøyd, det er jo så mye greiere å klistre enn å stryke.

Har du prøvd klistremerkelapper?

Navnelapper fra Presis

Sponset innlegg

Advertisements

One thought on “Fri

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s