Tenner på vei – igjen

God kveld, alle sammen! Nå sover lille søtt, og jeg skal snart ned i stuen og øve meg litt på strikking. Jeg har fått helt dilla, men kunnskapene er helt på basisnivå, så nå prøver jeg meg frem med nye metoder og enkle oppskrifter. Det kommer seg, og jeg håper at jeg kan få strikket min første (fine) sokk om ikke så altfor lenge. Strikker dere?

Og så har lille fått tenner på vei, igjen. I stad da jeg skulle legge henne oppdaget jeg plutselig tre bittesmå hvite spisser i munnen hennes. Det forklarer en hel del, jeg som trodde hun holdt på å bli syk. I følge helsesøster skulle ikke Amalie få flere tenner før hun nærmet seg to år, og vi så frem til et deilig avbrekk. Hun har jo vært så plaget med alle disse tennene som har poppet opp med få ukers mellomrom, helt siden hun var 4 måneder, og ødelagt alt som heter søvnrutiner hver eneste gang. Denne gangen har hun heldigvis sovet godt, så jeg håper det holder seg og at tennene kommer ut, fort fort fort ;) Jeg er i hvertfall glad at det traff denne uken som jeg er hjemme med henne!

Og så må jeg bare fortelle om en liten hendelse før i dag, hehe, hun var så tøff. Jeg var bare inne på badet og tok på meg en genser, mens hun tustet rundt i loftstuen. Da jeg kom ut igjen hadde hun klart å komme seg opp i sofaen, og satt seg godt til rette for å titte litt i bladet mitt. Og så det gliset på henne når jeg kom ut og fikk se hvor flink hun hadde vært, sååå stolt ei lita jenta <3 Men det er litt skummelt også, nå som hun plutselig kommer seg opp overalt, hun finner ikke alltid den tryggeste veien ned igjen. Lille klatremusa mi!

Klatremus
Søte Amalie

Advertisements

5 thoughts on “Tenner på vei – igjen

  1. Uff, det er en litt utfordrende periode når de plutselig kommer seg til overalt, men ikke har helt kontroll! Men utrolig moro å se hva de får til etterhvert :)

    Strikke kommer jeg nok aldri til å begynne med, holder meg nok til brodering :)

  2. Her har det stoppet opp litt med tenner, og det er litt godt ;) Gleder meg ikke akkurat til det blir feber og sutring, sukk!

    Jeg strikker, men føler ikke jeg har så mye tid, så da blir det halvferdige ting som ligger og slenger til jeg ikke husker hvor i mønsteret jeg var…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s