Stille i heimen

I kveld er det skikkelig stille i huset, både mann, barn, hund og katt ligger rett ut og sover, mens jeg koser meg med Idol og strikketøyet mitt (og kokesjokoladen jeg var så veldig å finne i den skuff). Jeg prøver meg på en liten sokk til Amalie, og nå begynner jeg å få dreisen på det her, men har jo ikke kommet til hælen enda, den er litt skummel. Men det går fremover i hvertfall. Dere må gjerne si i fra hvis dere vet om noen fine og enkle nybegynneroppskrifter jeg kan prøve meg på!

Håper dere har en fin kveld, kjære lesere!

20130130-204818.jpg

Advertisements

3 thoughts on “Stille i heimen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s