Klar for første dag i ny jobb

Da var enda en fin helg over, og i morgen er det første dag i ny jobb. Jeg skal rett på kurs, og regner med å få hodet proppet full av ny og spennende informasjon. Jeg gleder meg, og kjenner sommerfuglene har begynt å flagre litt i magen nå. Kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg til å sove kjempedårlig i natt, siden jeg er så redd for å forsove meg. Begge mobilene er stilt inn, og vekkerklokken skal settes borte ved døren, sånn at jeg er nødt til å stå opp av sengen for å slå den av, da må det vel være umulig å forsove seg!

Nå hopper jeg til køys, jeg er stuptrøtt i kveld!

Har dere hatt en fin helg?

Jeg har blitt så dårlig til å bruke kameraet myt i det siste, så jeg har kun et iphonebilde å tilby dere fra lørdagens tur i dyreparken.20130203-215841.jpg

Advertisements

4 thoughts on “Klar for første dag i ny jobb

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s