Working girl

Da var første dag overstått! Vel, jeg har jo bare vært på kurs i dag, så jeg har jo ikke fått jobbet noe enda, men jeg har fått vite veldig mye nyttig. Jeg skal på kurs store deler av dagen i morgen også, før jeg skal opp på kontoret. Jeg gleder meg til å få plassen min, henge opp bilder av mannen og Amalie, og ikke minst til å ta fatt på arbeidet. Nå derimot skal jeg slappe av litt, før det blir en veeeldig tidlig kveld på meg. I morgen skal vi opp grytidlig, så da gjelder det å være uthvilt. Jeg fikk forresten sovet godt i natt, utrolig nok så våknet jeg ikke en eneste gang fordi jeg var redd for å forsov meg. Puh!

Forrige uke måtte jeg ut å shoppe litt nytt «kontortøy». Etter å ha vært gravid og hjemme i permisjon var skapet mitt fullt av komfortable klær, og jeg følte at mye av det ble litt vel avslappet for denne jobben. Her ser dere noe av det som har funnet veien til skapet mitt. Veldig godt med noe nytt!

Shopping kontorklærGensere fra Match, rosa genser og skjerf fra Vero Moda, bukser fra Vila og sko fra Skoby

Jeg ønsker dere en fin mandagskveld, kjære lesere!

Advertisements

5 thoughts on “Working girl

  1. Freshe, fine klær du har kjøpt :)
    Er fort å ende opp i joggis-fella i løpet av en permisjon :P
    Godt du er fornøyd med første dag, og lykke til med de neste!
    Ha en fin-fin kveld videre :)

  2. så spennende! fine klær du har kjøpt,digga skoene da :) jeg skal også ut å shoppe meg freshere klær,må bare vente litt til jeg får trent meg fresh igjen :) godt å komme seg tilbake på jobb igjen da :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s