Amalie 15 måneder

For noen dager fylte Amalie hele femten måneder! Jeg hadde ikke noen oppdatering om henne da hun ble fjorten måneder, men savnet det i grunnen, så etter å ha tenkt litt på det, gjeninnfører jeg de månedlige oppdateringene.

Det skjer ikke så mye fysisk med henne lenger, men mentalt er det noe nytt hele tiden nå. Jeg synes så klart at jeg har den smarteste jenta i verden, og jeg blir stadig imponert over alt hun får til. Her om dagen stod hun og prøvde å koble sentralstøvsugeren til veggen, akkurat der den skulle være. Det er sjeldent jeg bruker den, men hun hadde lagt merke til hvordan det skulle gjøres. Flinka! Ellers er hun veldig glad i å rydde og vaske. Drar hun ting ut av skuffer eller vesker, så putter hun det på plass når hun er ferdig, og kommer hun over en klut så begynner hun å vaske gulvet. Noen som har arvet mammas rengjøringsgen tro? ;)

Hun kan vise hvor hodet, magen og tærene er, og hun elsker å prøve å få på seg sokkene alene. Hun skrur på korker på tuber og hun kan spise alene med skje og gaffel. Hun skjønner masse av det vi sier til henne, og hun har begynt å utvide vokabularet sitt stadig nye ord.

Spise alene!

Mål og tenner:
Vekt: ca 9750 g
Høyde: ca 77
Tenner: 15

Amalies ordliste
Hei
Hallo
Mamma
Pappa
Mer
Se
Det


Sokk
Tåser
Tæt-tæt = pip-pip

Det begynner å bli noen ord!

Ellers er hun en deilig, blid og glad jente. Hun er fremdeles utrolig glad i dyr, og hun henter ofte dyreboken sin og kommer hen for å sitte på fanget mens vi titter og lager forskjellige lyder. Hun deler ut koser, også til både hunden og katten, og gjerne en suss også. Gode Amalie! Og så er hun en ekstrem klartemus for tiden. Hun skal opp overalt. Det blir noen blåmerker, og jeg får løpt godt, hun er jo lynkjapp, hehe :)

Gladjenta

I dag hadde jeg forresten første ordentlige dag på jobb. Jeg har kost meg masse, og fått hilse på mange hyggelige kollegaer. Jentene som har opplæring med meg er supergreie, så det kunne ikke vært bedre. Det er mye å sette seg inn i, men det har gått overraskende bra så langt. Jeg ser virkelig frem til å være en del av denne fine gjengen!

Trives dere på jobb?

Ha en fin onsdagskveld alle sammen!

Advertisements

2 thoughts on “Amalie 15 måneder

  1. for et koslig innlegg :) snuppa di og snuppeline er like,bare at snuppeline ikke prater så mye.sier mamma og pappa å bæbæ. Morsomt at du trives på jobb da :) JA;jeg stortrives på jobb,men det er blitt mer stress og ansvar siden vi mangler resepsjonistsjef nå.men vi får ny etter påske :) så det blir bedre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s