Er jeg voksen nå?

I det siste har jeg følt meg så voksen. Mann, barn, hund, volvo og hus med gjerde rundt, barnehage, jobb og tidsklemme. Og så klippet jeg håret kort, fordi det var så praktisk. Og nå drikker jeg kaffe! Jeg som aldri har likt kaffe, synes plutselig det smaker helt greit, og jeg finner meg selv i å tenke at nå trenger jeg en kopp kaffe for å kvikne til litt.

Men jeg tror det var håret som var den utløsende faktoren. Eller kanskje den nye jobben? Eller det faktum at jeg har et flere år gammelt profilbilde på facebook? I følge avisen har nemlig de fleste voksne det, et bilde fra da de var litt yngre og litt freshere.

Men jeg elsker det. Jeg er akkurat der jeg vil være i livet mitt, og ting kunne virkelig ikke ha vært bedre, jeg er så heldig! Og jeg er ikke redd for å bli eldre, så langt har det bare vært en oppadgående kurve. Men jeg tror jeg skal spare til litt lenger hår. Og kanskje oppdatere facebookbildet mitt. Bare sånn at jeg ikke blir altfor voksen på en gang.

Er du voksen?

20130207-211835.jpg

Advertisements

7 thoughts on “Er jeg voksen nå?

 1. Hei Marianne!!
  Gratulerer med dagen snart;)
  Du blir jo enda 2+et tall så håper ikke det betyr at vi er helt voksene enda…
  men vi nærmer oss vel…
  Håper du har en fin dag å koser deg med morsdag, fastelavens og bursdag i helgen;)

  Du får sende en sms når du er klar for å titte litt på dyr og kaptein sabeltann!!

 2. Hehe, så bra:). Kanskje på tide jeg oppdatere bildet mitt på Facebook også da:). Bildet jeg har er fra sommeren jeg ble sammen med kjæresten min, og det blir jaggu meg 4 år til sommeren det. Ellers er jeg lite voksen, jeg liker nemlig ikke kaffe ennå, og daglig får jeg høre på jobben at jeg ikke er voksen før jeg liker kaffe. Så da stoler jeg på de;)..

 3. Jeg var i dobbelt 30 års lag i går, og i en av talene som ble holdt ble det nevnt at den gjengen har holdt sammen i 17 år (siden ungdomsskolen). DA følte jeg meg litt gammel.. hehe.. jeg er nok voksen blitt, men har MYE barn igjen i meg ennå. Det kommer bare ikke frem like ofte :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s