Når pappa har kledd på Amalie

Da jeg kom hjem fra jobb i dag fikk jeg meg en skikkelig god latter. Amalie kom glad og fornøyd for å møte meg – med votter på føttene! Mannen syntes de passet godt som sokker, men stusset litt over tråden som holdt dem sammen, hva var vitsen med den? ;) Han er god altså! <3

I kveld er han ute på middag med jobben, mens jeg koser meg hjemme med jentene våre og lader opp til i morgen. Da er det nemlig bursdagen min! Det blir ingen stor feiring i år, men vi må jo kose oss litt ekstra. Vi får se hva dagen bringer :)

God helg!

20130208-224530.jpg

Advertisements

6 thoughts on “Når pappa har kledd på Amalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s