Søndag

Det er stas med bursdag, dere! I går hadde jeg en kjempefin dag sammen med mannen og Amalie. Jeg ble servert frokost, og fikk overlevert gave fra Amalie. Hun hadde visst vært ute og handlet en deilig håndkrem til mammaen sin, så da ble jeg veldig glad ;) Litt senere reiste vi ut en tur og handlet litt, og spiste en god lunsj, før vi avsluttet med min favorittmiddag etter at Amalie hadde lagt seg. Det var superkos! I dag har vi feiret morsdag og fastelavens, mannen har disket opp med god frokost og senere bakte han boller til oss. Han er så flink og god altså!

Nå skal jeg bort og hilse på en venninne som har flyttet inn i nabofeltet vårt, må jo se hvor fint hun har fått det! :)

Et lite bilderas fra dagen i dag:

Her er bursdagsgaven fra mannen, nytt objektiv. Dette har jeg ønsket meg lenge, og endelig er jeg fornøyd med kameraet mitt igjen!
20130210-200715.jpg
Mmm, krem20130210-201229.jpg
Morsdag <320130210-200730.jpg
Fastelavens20130210-200758.jpg20130210-200751.jpg

Advertisements

4 thoughts on “Søndag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s