Pakke i posten

Jippi! I dag kom det pakke i posten til oss fra Zalando.no. Denne har jeg gledet meg veldig til, det er alltid moro med noe nytt tøy til Amalie, og denne gangen er jeg veldig fornøyd med varene, selv om vi har måttet vente lenge på dem. Hun fikk to kjempesøte gensere og en stilig bukse. Genseren hun har på seg er fra Mexx og den finner du her, resten av klærene kunne jeg ikke finne igjen, så de er nok utsolgt, men de har mye annet fint i nettbutikken.

Har du handlet på zalando.no?

Hehe, buksen er som dere ser litt for stor. Jeg kjøpte den i 92 så hun kunne ha den til våren og sommeren. Genserene er også 92, men de var veldig forskjellige i størrelsen. Meex-genseren passer hun nesten nå, mens toppen fra Blue Seven er mye større. 20130212-195517.jpg
20130212-195530.jpg
20130212-195538.jpg
20130212-195734.jpg
I samarbeid med zalando.no

Advertisements

3 thoughts on “Pakke i posten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s