Fin søndag

I dag kom vi oss endelig ut på en liten skogstur! Jeg har hatt lyst til det så lenge nå, men det har aldri blitt noe av – enten har vi hatt planer, eller så er det iskaldt ute eller så har snøen lavet ned. Men i dag var det helt perfekt! Mildt og opphold, og litt nysnø fra i natt til å dra akebrettet på. Vi gikk ikke så langt, bare et lite stykke i skogen rett her ved oss, det var akkurat passe for Amalie. Hun ble dratt på det lille akebrettet sitt, det syntes hun var helt topp! Tara hadde også godt av en skogstur, hun er en skikkelig sofagris for tiden, mens vi får ta det igjen nå som det går mot lysere itder, da blir det vel mer fart i oss alle.

Vi fyrte opp bål og grillet pølser, det er så koselig! Amalie på sin side var mest opptatt av å få tak i sprø løk. Hun har blitt helt vill etter det etter hun fikk smake på det i går, hehe. Og så hadde hun så lyst til å se noen fugler, men selvfølgelig var det ikke en eneste «tæt-tæt» å se på hele turen.

Her kommer et lite bilderas fra turen vår:

På tur i akebrett
BålPølsespiserenMamma og AmalieTaraTara koser seg i snøen

Nå har flinke mannen laget muffins til oss! Jeg får logge av, vi sees senere!

Har dere en fin helg?

Advertisements

2 thoughts on “Fin søndag

  1. Det så virkelig ut som om dere har hatt en fin søndagstur :)
    Gleder meg til kroppen er i gang igjen, slik at vi også kan gjøre slike ting!
    Ønsker deg en riktig så fin kommende uke :)

  2. åh,det så herlig ut! det der er akkurat en søndag jeg drømmer om! (som det aldri blir noe av…) MEN jeg HÅPER det blir noe neste søndag da jeg endelig har 1 frihelg før jeg tyter til med 2 helger til med jobb :p Ha en strålende søndagskveld!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s