Lørdag

Amalie er en deilig, liten unge altså! Vi får stadig se mer av personligheten hennes, noe som er utrolig moro. Hun er skikkelig aktiv og nysgjerrig, og alltid i godt humør, bortsett fra når mamma er teit og sier nei til ting som er kjempemoro. Da blir det ramaSKRIK! Hehe, det går heldigvis veldig, veldig fort over og så er hun blid som en sol igjen. Så det er livat i heimen for tiden, og handleturene er alltid spennende. I dag gikk det veldig greit, hun koste seg i butikkene og sjarmerte de andre kundene, og vi fikk tatt både storhandel og shoppet sko til mor. Jeg fant noen veldig fine! Jeg har ikke fått tatt bilde av dem enda, så viser dere heller i morgen.

Resten av dagen har vi kost oss med litt besøk og hjemmelaget pizza a la mannen, og selvfølgelig sofaen. Herlig!

Hva har dere gjort i dag?

20130223-210229.jpg20130223-210237.jpg20130223-210243.jpg

Advertisements

4 thoughts on “Lørdag

  1. Hehe, hun følger moten med dyreprint! Herlig;) Skjønningen!
    Hehe, det er moro når man merker disse personlighetene titte frem, merker på disse småkidsa i barnehagen vi har hatt siden de ikke kunne si et ord eller gå..nå vagger de rundt og utvikler seg med sterke personligheter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s