Hektisk helg

Hoi, for en hektisk helg! Denne helgen har timeplanen vært full fra morgen til kveld, så i kveld er jeg egentlig ganske sliten. Nå skal det blir godt å slappe bittelitt av før en ny uke begynner. Men vi har jo kost oss mye da. Fra fredag til lørdag hadde vi overnattingsbesøk av en av mine søstre, lørdag var det skoshopping med Amalie og bursdagsfeiring på kvelden, og i dag har vi tatt turen til Amalies oldemor, samt at vi har ryddet og ordnet en del her hjemme. Jeg føler vi har fått gjort veldig mye på kort tid, men man kan ikke ha for mange av disse helgene på rad kjenner jeg. Neste helg er planen å ta det mye roligere og bare kose oss.

Dette blir bare et kort innlegg, men til uken lover jeg å komme sterkere tilbake! Dere må ha en fin kveld, kjære lesere!

Bursdagskaken fra lørdag. Den smakte nydelig, men bakeriet hadde stavet navnene helt feil. Carina ble til Catarina og Vegard til Vega
20130303-185534.jpg

Amalie på besøk hos oldemor20130303-193652.jpg20130303-193700.jpg20130303-193707.jpg

Advertisements

2 thoughts on “Hektisk helg

  1. å se på søta di da :) uff,så dumt med navnene på kaken da :( håper dere ikke betalte full pris??? oj,heldige dere som har det bart og fint.her snør det i fleng!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s