Den søteste søte

I dag har Amalie vært i bursdag med barnehagen sin. Hun hadde kost seg masse og hele jenta var full av kake og kliss. Hehe, hun luktet rett og slett som en liten muffins. Deilig! :)

Hun har blitt så veldig stor i det siste, hun forstår så mye og viser tydelig både med ord og kroppsspråk hva hun vil. Hun kommer seg frem over alt, klatrer, hopper og løper. Det er hektiske, men fantastiske tider!

Nye ord siden sist:
Sitte
Grrr
Sutte (sutten)

Og så masse risting på hodet når det er noe hun ikke vil. Jeg blir stadig overrasket over hvor mye hun skjønner. Da jeg skulle legge henne i kveld spurte jeg henne om pappa skulle komme opp, men da ble det risting for alle penga. Det er fremdeles mamma som er best når det er leggetid, men hun sover i hvertfall bedre og bedre. Bortsett fra at hun har begynt å våkne rundt fire, fem-tiden hver natt. Håper det er en forbigående trend, det har vært noen dager jeg har vært som en zombie på jobb. Heldigvis er de veldig forståelsesfulle, de aller fleste er jo også foreldre, og vet alt om søvnmangel.

Sover dere godt?

Mammas lille engel
20130306-204855.jpg

Advertisements

10 thoughts on “Den søteste søte

  1. så søt hun er :) snuppeline har sine perioder der hun ikke vil legge seg…i de 2 siste dagene har leggingen gått som smurt.(bank i bordet!!!) noen kvelder våkner hun etter å ha sover i 2 timer…da får hun en flaske og sovner igjen. andre ganger som i natt våknet hun klokka 03…på’n igjen med flaske for å få henne til å sove igjen fort som mulig.. jeg skulle få snuppeline i barnehagen før 7 så jeg selv fikk meg på jobb til 7 :-p håper for din del at det er en liten periode!!

  2. Vi har hatt ei helj med mye feber og lite søvn, men i natt tok mamma og Jesper Emil seier! Jesper sov fra halv sju til halv sju! å mamman var bare oppe ei gang ! :)
    Merker at man blir veldig fort litt zombie når det blir lite søvn..

    1. Så godt at det går bedre nå! :) Så flink han er til å sove, Amalie våkner stort sett alltid noen ganger fremdeles, men hun har nå alltid vært litt vanskelig å få til å sove ;)

  3. Hehe, så herlig hun er da..de vokser fort til!

    Er nok en trend..kidsa i bhg og synes det er moro å stå opp kl 4 og 5 om morgnen..er en del trøtte foreldre ute å går..haha

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s