Ny lommebok

Hei alle sammen!

Huff, jeg er blitt skikkelig klein med bloggingen i det siste. Tiden strekker bare ikke til! Jeg har tenkt på om jeg skal ta en pause, men jeg klarer ikke det heller, jeg tenker jo på bloggen hele tiden. Så jeg prøver å fortsette, selv om det ikke blir like mange innlegg som før. Jeg håper dere vil fortsette å ta turen innom til tross for det :)

Ellers så går alt strålende! Jeg stortrives på jobb og Amalie koser seg så mye i barnehagen at hun ikke vil hjem. Bortsett fra altfor lite tid, så kunne ikke ting vært bedre.

Har dere det bra?

Må vise dere den fine lommeboken som ble min her om dagen. Stjerner <3
20130312-200111.jpg

Advertisements

4 thoughts on “Ny lommebok

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s