God kveld!

I dag hadde vi en lang og rolig morgen her hjemme, før vi dro avgårde på helsestasjonen for Amalies siste vaksine på lenge. Det var så deilig, det minner meg så om de fine dagene da jeg var i permisjon. Jeg savner dem så utrolig mye, men vet dere hva? Jeg tror faktisk Amalie har det mye gøyere i barnehagen enn hun hadde hatt det her hjemme, og det er en god følelse! Når vi kommer om morgenen løper hun avgårde, hun har ikke tid til å si hadet engang, og når mannen kommer på ettermiddagen, vil hun gjerne være der lenger. Vi har vært veldig heldig med barnehagen, de er kjempeflinke der, og siden de er så få barn får de voksne brukt masse tid på hver enkelt. Jeg håper det blir like greit når vi skal bytte barnehage til høsten…

Men tilbake til besøket vårt på helsestasjonen. Det gikk veldig greit, og hun brydde seg ikke mye om stikket, heldigvis. Og så hadde hun vokst! Hele fem centimeter på tre og en halv måned, og hun hadde blitt over en kilo tyngre. Nå er målene 80 cm og 10, 3 kilo. Jeg har pakket vekk så mye tøy i det siste, at nå må vi snart ut på shopping. Joho! ;)

Amalie elsker å tegne! Vi må stadig finne frem boksen med alle tegnesakene hennes.20130321-210221.jpg

Advertisements

One thought on “God kveld!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s