Titt-tei!

I dag har vi hatt en deilig og rolig lørdag hjemme, bare jeg og Amalie. Vi har kost oss i solen, og fått lekt masse. Og så har hun sagt to nye ord! Plutselig sa hun «titt-tei» helt klinkende klart, etter at jeg hadde sagt det noen ganger mens vi lekte. Og nå går hun rundt og gjemmer seg, for så å stikke hodet frem og rope «titt-tei!» Hun er til å spise opp! Og når hun ser pus sier hun aaoo. Det var moro, både her hjemme og i barnehagen har vi øvd på denne lyden lenge, og plutselig satt den. Det er så moro med nye ord hele tiden nå, og så så mye hun skjønner av det jeg sier til henne. I dag spurte jeg om hun kunne legge strømpebuksen sin inn på vaskerommet. Jeg regnet ikke med at hun ville skjønne hva jeg mente, men jammen meg strente hun rett inn og la strømpebuksen pent i fra seg. Det ser virkelig ut til at hun har arvet ryddegenet mitt, hun rydder nesten alltid opp lekene sine, og spør jeg om hun kan legge noe på plass gjør hun det med en gang. Håper det holder seg, hehe ;)

Nei, nå er det i grunnen leggetid. Jeg er så trøtt på kveldene for tiden, jeg kunne lagt meg syv og sovnet på flekken. Det er godt det er påske. Selv om jeg skal jobbe, så er Martin hjemme med Amalie, så da blir det litt roligere om morgenen, og så gleder jeg meg veldig, veldig til torsdag og fri!

Har du planer for påsken?
Tid legger du deg?

Fine frøkna mi som elsker å bruke maten sin som håndkrem. Sjekk de brokkolilankene ;)20130323-212449.jpg

Advertisements

5 thoughts on “Titt-tei!

 1. Så skjønn ho er :)
  Her er det rolig hjemmepåske for alle penga, ingen planer overhodet :P
  Også er det leggetid kl. 10 som regel her.. hehe.. lørdagens partykonger eller no :P

 2. Kjempefint bilde :) Her skal vi bare slappe av i påsken.

  Jeg har forresten litt problemer med å se bildene på telefonen (som jeg bruker mest til å lese), av en eller annen grunn blir de ikke mindre, så jeg får ikke sett noe som helst :P Kanskje det bare er telefonen min som er teit…

 3. Jeg er trøtt for tiden jeg også..så kunne sikkert sovnet klokken 17 og sovet til dagen etter..hehe. Men herlig med ferie!
  Hun er så nydelig lille prinsessen deres;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s