Perfekt start på påsken!

For en utrolig flott dag! Solen har strålt fra skyfri himmel, og det har vært nesten helt vindstille her i dag. Vi har fått vært masse ute, mannen skuffet verandaen fri for snø, så vi fikk god plass til å grille pølser, kose oss med nybakte kanelsnurrer og litt besøk. En perfekt start på påsken! Huff, det blir litt kjipt å jobbe de neste dagene, mens det er så fint vær ute, men jeg får bare la vær å titte ut av vinduene, så klarer jeg kanskje å glemme det ;)

Vi har også fått tid til en tur i lekeland i dag. Det var første gang for oss alle, men definitivt ikke siste. Amalie syntes det var kjempemoro, og løp rundt for å teste alt mulig. Det eneste som var litt dumt var at hun ikke hadde med seg noen jevnaldrende å leke med. Det var ganske få folk der, og de barna hun prøvde å få kontakt med var noen år eldre, så de hadde ikke tid til ei lita jenta, men det gikk nå greit å ha med mamma på slep også ;)

Har du tatt påskeferie?

20130324-205114.jpg

20130324-205122.jpg

20130324-205042.jpg

Advertisements

3 thoughts on “Perfekt start på påsken!

  1. Det både så og hørtes koselig ut! :) Her er det bare mannen som ikke har fått ferie enda, men han er ikke mange timene unna nå! ;) Her blir det hytteferie med vennefamilier i påsken. :) Riktig god påske til deg og familien!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s