Bursdagsfeiring

I dag fyller verdens beste mann og pappa 30 år! Gratulerer så mye til jubilanten min <3 Nå har vi vært et par i 1/3 av livene våre, det er godt å tenke på <3

Vi har hatt en veldig koselig feiring i ettermiddag med middag, kake og familiebesøk. Jeg har litt dårlig samvittighet for at han har måttet ordne nesten alt selv i år, men sånn blir det når han har fri og jeg er på jobb. Men nå har jeg i hvertfall fått ryddet bort alt etter selskapet, mens han har fått slappet av på sofaen, noe som er velfortjent. Det skal jeg også nå! Og så skal jeg nyte tanken på PÅSKEFERIE! Åh, så deilig det skal bli.

Amalie hjelper pappaen sin å pakke opp20130327-211913.jpg

Mannen har bakt! Mmm :)20130327-212014.jpg

Amalie koser seg med sin fine fetter 20130327-212322.jpg

Mannen fikk nydelige blomster på døren i dag, men jeg måtte le litt da jeg så på adressen de hadde notert ned. Vi bor visst i Livmoren! Vittig ;)20130327-212712.jpg

Advertisements

4 thoughts on “Bursdagsfeiring

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s