Vannlek

God kveld! Har dere hatt en fin helg?

Det har vi! Her har det blitt litt jobbing, men også masse leking og kosing. Vi har fått vært ute i sola, og Amalie har testen den nye dressen sin. Hun fikk lov å leke med hageslangen for første gang, og det var så klart kjempestas. Helt til hun helte vann ned i nakken på seg selv. Da hjelp det ikke om dressen var aldri så vanntett ;) Hihi, da var det ei frøken som ville inn ganske kjapt.

Ups!Ups

Dressen er fra Ticket to Heaven, og så langt er vi kjempefornøyd!
DSC_0764

I går ble det også vannlek, da tok vi turen til badelandet i dyreparken her i Kristiansand. Vi hadde ikke vært der før, men det blir absolutt flere turer igjen, siden vi likte oss veldig godt. Barnebassenget var kjempegreit, og Amalie koste seg som bare det med alle lekene som fløyt rundt. Jeg vurderer å oppgradere årskortet mitt i dyreparken til å gjelde badetlandet også, det er jo ikke mange turene en skal ta før det er spart inn. Nå gleder jeg meg bare til solen kommer og de åpner ute også. Det skal bli deilig! Det er godt Amalie ser ut til å være en like stor badeløve som mammaen sin <3

Advertisements

5 thoughts on “Vannlek

  1. Så fin den dressen var! Så ut til å være lett og god å bevege seg i :)
    Vi vurderer en tur til Dyreparken og Badelandet i sommer.. virker på deg som om det kan være en god plan :)

  2. Næmmen, stakkars lille! Får grøsninger bare av å tenke på det ;) Dressen ser kjempefin ut! Deilig farge, og ser så lett og fin ut :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s