Ny trille

I helgen fikk vi endelig handlet en trille til Amalie. Dette er noe vi har snakket om lenge, så nå var det godt å få den i hus. Det skal bli så godt å slippe å drasse med den store vognen hver gang vi skal avgårde! Vi kjøpte en Maclarentrille, og så langt virker den kjempegod. Jeg har hørt mye godt om den, og den var den som de anbefalte der vi handlet, så jeg tror vi skal bli veldig fornøyd. Den er lett å slå opp og ned, og veier lite, samtidig som den virker veldig behagelig for Amalie. Hun likte den forresten kjempegodt, og ble illsint hver gang vi prøvde å ta henne vekk fra vognen. Det lover jo godt ;)

Har dere trille?

20130428-205219.jpg

20130428-205240.jpg

Advertisements

11 thoughts on “Ny trille

  1. Ja, det er jo det :) vi har også sportsvogn, men hadde lyst noe enda lettere og mindre, siden vi er en del på farten, og snart skal ut på Amalies første flytur :) Det blir spennende! ;)

   1. Ååå,skjønner :) oj,flytur også ja! hvor går turen? selv skal vi på biltur i norges land i sommer med den flotte,lette sportsvogna fra brio! Kanskje jeg skulle ha blogget litt om den ja? Glemmer hva jeg kan blogge om for tiden jeg,er ikke helt i bloggmodus…

   2. Vi skal til Bergen, så det er heldigvis en kort tur :) Så moro med kjøretur i Norge. Noen planer for hvor dere skal? Vi skal ha en langhelg i Danmark, ellers ingen andre sommerplaner her foreløpig.

    Jeg er også veldig ute av bloggmodus for tiden, det er ikke det som blir prioritert etter en lang dag på jobb ;) Men jeg klarer ikke å gi slipp heller, så må innom stadig vekk ;)

   3. Vi skal til Egersund/Kvinesdal området til moren og familien til min samboer(+ et bryllup!!!) Å til lillehammer :) herlig med en kort tur til bergen og en langhelg i danmark da,kan tenke meg det blir flott :) Nei her kommer nok også jobb og de 2 hjemme i første pri,men jeg MÅ bare innom og titte og lese på de forskjellige bloggene :-p Ha en strålende første mai :)

 1. Når vi var til syden med Jesper Emìl da han var 5 mndr måtte vi kjøpe en sånn paraplytrilletype :P :) Kjempepraktisk å ha med noe litt lettere når man er på tur.. inn å ut av taxier å sånn :)

   1. til og fra flyplassen fikk vi låne et :) når vi skulle ta taxi fra hotellet til shoppinga ca 8min, så hadde jeg han på magen i bæresele..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s