1. mai

Så utrolig godt med en ekstra dag fri! Endelig har vi fått ryddet vekk vinteren her i huset, og det er igjen plass til å bevege seg på vaskerommet hvor vi oppbevarer alt av jakker og sko. Men jeg angrer allerede litt på at jeg har pakket vekk dunjakken min. Holdt på å fryse i hjel da vi hadde en kort tur på lekeplassen tidligere i dag. Fy søren for et maivær! Jeg håper det blir bedre snart.

Amalie ville forresten vise dere de nye finskoene sine ;) Hun ble så fornøyd når jeg kom hjem med dem, og skulle prøve dem på med en gang! I dag har vi også prøvd på en festdrakt vi har arvet. Den satt som et skudd, men vi må ha ny skjorte, men ellers er konfirmasjons- og 17. antrekket klart. Puh, godt å ha det i boks ;)

Er dere klare for 17. mai?

Amalie viser sine nye sko mens hun nyter en kavring20130501-211726.jpg

Advertisements

11 thoughts on “1. mai

 1. Så skjønn ho er, og så skjønne sko! Blir jo nesten frista til å prøve å få ei jente.. men bare nesten :D

  Jeg er litt dårlig mamma på pynte-fronten må jeg innrømme, liker ikke å bruke penger på et antrekk som bare brukes en dag :P Men minstemann skal ha på seg den nydelige strikka dressen eldstemann fikk da han kom til verden, så blir det nok olabukse og en fin skjorte på eldstemann.

  1. Hehe :)

   Er kjedelig å bruke mye penger på ting som blir lite brukt, og jeg hadde nok ikke kjøpt en ny festdrakt kun for 17. mai, men greit når vi kan arve :)

 2. Som hun vokser til;) Hehe, sko-dilla på henne asså? Herlig!
  Her snødde det 1 mai og jeg begynte nesten å grine..i dag derimot har det vært bra vær, men ikke turt å pakke vekk dunjakken enda faktisk.

  1. Hun har skodilla ja, hun kommer til å bli dyr i drift ;)

   Her om dagen angret jeg på at jeg hadde pakket vekk ullvottene mine. I midten av mai! Det er galskap! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s