Sommer

Så deilig det er med litt sommer! Selv om det bare var tre grader da jeg kjørte til jobb i morges. Brrr! Men det hjalp seg heldigvis utover dagen, og vi fikk kost oss i hagen etter at jeg kom hjem fra jobb. Og så har de meldt nydelig vær i helgen, det skal nytes!

Hagen begynner å komme på stell, vi fikk plantet en del blomster i helgen, og så har vi plantet to syriner, en lilla og en hvit. Syriner er så nydelige, jeg gleder meg til de står i full blomst. De mente at vi kunne få blomster på dem alt i år, men så langt er det ikke noe tegn til det. Jeg venter i spenning. Og så har vi fått asfalt! Kjære tid for en helomvending fra den kjipe grusen vi har hatt. Plutselig er gangen ren, ingen sand, ingen skitne poter som tasser over stuegulvet og vi kan løpe ut på bare føtter. Deilig! Å, så godt det er med sommer!

Noen glimt fra de siste dagene:

Amalie sjekker ut mammas nye syrinbusk20130524-221952.jpg
Amalie i farta! 20130524-222417.jpg
Kjempestas å kjøre bil20130524-222530.jpg
Her holder mannen på å bygge gjerde til oss. Dette er bare fundamentet, selve gjerdet skal bestå av hvite spiler. Det blir så fint, gleder meg til det er ferdig!20130524-222923.jpg
Timian og basilikum på trammen utenfor vaskerommet20130524-223243.jpg

Advertisements

3 thoughts on “Sommer

  1. Så flotte sommerlige bilder! :) Enig med deg, syriner er nydelig. Har tatt en skikkelig opprydding i våre gamle syriner, nå ser buskene mye friskere ut. Massevis av blomsterknopper! :) Vi hadde nydelig vær i går, selv om det innimellom styrtregnet! ;) Nå er det allerede 13 grader, så dette lover godt.

    Så stor Amalie begynner å bli. Kjempesøt. :)

    Ønsker deg og dine en god helg! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s