Søte sko

I dag har vi kost oss med familiebesøk, grillmat og ikke minst SOL! Vi har vært masse ute i hagen, og Amalie har vært i hundre, hun har løpt rundt og rundt. Og så har hun begynt å brøle, høyt og grovt. Hvor ble den lille tuppa mi av henne? Hehe :) Og så har hun kost seg med fetter Vegard. De to er et radarpar, altså. Amalie er så heldig som har flere søskenbarn på sin egen alder, de kommer til å få mye moro sammen, fine gjengen.

20130525-200346.jpg
Og så må jeg viser dere Amalies nye sko. Er de ikke søte? Og jammen meg så lukter de like søtt. Damen i butikken gjorde meg oppmerksom på det da vi var innom for å bytte størrelse. Hvor fort er det forresten mulig å vokse?? Uansett, produsenten har sprayet skoene med godterilukt. For et herlig og snodig påfunn!

20130525-222040.jpgHar du hørt om sko med golukt?

Advertisements

6 thoughts on “Søte sko

  1. Haha, godterilukt? Et triks for å få barn til å ville ha de skoene? ;) De kunne kanskje heller ha konsentrert seg om deodorant i voksensko, hehe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s