Hei og hå!

Hei fine dere! Så utrolig koselig å se at folk fremdeles titter innom her, til tross for at det har helt stille fra min side den siste tiden. Dere er gode! :) De siste ukene har vært superhektiske, men nå øyner jeg fred og ro sånn cirka en uke frem i tid. FERIE! Det skal bli deilig. Først blir det bare en uke med meg og lille, og så får mannen også fri, så vi kan kose oss sammen. Vi har ingen stor planer denne sommeren, bortsett fra en liten tur til Danmark etterhvert, ellers skal vi nyte sommeren her hjemme.

Skal dere på ferie?

I dag har vi vært på besøk i Amalies nye barnehage. Som jeg har nevnt tidligere så skal hun bytte, siden den hun nå går i ligger så langt borte. Vi kommer til å savne den gamle, men den nye virker helt super den også. Veldig hyggelige og engasjerte ansatte, helt nytt bygg i landlige omgivelser og supersøte små lekekamerater. Amalie trivdes med en gang, og følte seg trygg på både voksne og barn fra første sekund. Det var godt å se. Men jeg er jo uansett litt spent på hvordan de første dagene blir, det vil jo sikkert være litt skummelt når mamma og pappa må gå. Men jeg tror det kommer til å gå veldig greit.

Og så et lite bilde av Amalie. Se så stor hun har blitt!
Vakre jenta mi!

God helg, kjære dere!

Advertisements

3 thoughts on “Hei og hå!

 1. Koselig å høre fra deg igjen, og å se bilde av lillejenta som stadig blir større :)
  Godt å høre den nye barnehagen virker bra!
  Ingen store ferieplaner her, tar det litt på sparket. Kanskje Dyreparken, kanskje Liseberg. Får se :)
  Ha en fabelaktig helg videre :)

  1. Dyreparken er super! I år har vi årskort, så nå får vi vært der så mange ganger vi bare vil ;) åh, Liseberg, det hørtes også spennende ut. Der er det lenge siden jeg har vært! :)

   God søndag! :)

 2. så herlig med ferie! vi har vært borte siden forrige torsdag og har enda denne uken igjen + en uke på august. herlig! oj så stor hun har blitt :) snuppeline vokser og snakker bare mer og mer for hver dag :) ønsker dere en flott ferie videre :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s