Nytt design og ny start

Da har bloggen fått seg en liten etterlengtet oppdatering på utseendet. Jeg synes det ble frisk og fint og rent og enkelt, akkurat slik jeg liker det. Jeg håper med dette at jeg kan komme i gang med bloggingen min igjen, når som det blir sommerferie og jeg får litt bedre tid. Denne uken er det siste innspurt på jobb, og det setter sitt preg på dagene. Jeg gleder meg veldig til ferie nå, selv om jeg stortrives på jobb også. Men lange, deilige sommerdager med Amalie og den lille familien min, det kan selvfølgelig ingenting slå. Og denne sommerne får vi et nytt medlem til den lille familien vår, som forresten ikke er så veldig liten lenger. Om halvannen uke er vi to voksne, ei lita jente, en hund, en katt og en bitteliten, deilig valp i det lille huset vårt. Å, som vi gleder oss! Amalie skjønner ikke stort, selv om jeg titt og stadig viser henne bilde av vakre Bella på mobilen,og forteller om valpen vi skal få. Men jeg tenker det blir stas når vi får henne i hus. Jeg håper de blir bestevenner etterhvert som de vokser opp sammen, to små som kan dele mange hemmeliger og rampestreker sammen, to små som kan dele skiver når mamma har snudd ryggen til, og som kan krølle seg sammen tett inntil hverandre i en liten seng når mørket siger på. Åh, vi får se. Jeg husker med glede hvor deilig Tara var når hun var liten, en hårete og myk liten baby. Med sylspisse haitenner som tok tak i det hun kom forbi ;) Hehe, det skal bli moro med en valp!

Tara som valp <3
Nydelige Tara 

Advertisements

8 thoughts on “Nytt design og ny start

 1. Ååå så hyggelig med en valp, de er jo så herlige :D Savner virkelig valpetiden med Leon selvom det til tider var litt stress, men han tisset jo aldri inne og bet ikke i èn eneste gjenstand og da funker det jo!

 2. Så fint det ble her :)

  Spennende med ny valp! Må innrømme at jeg blir skikkelig valpesjuk innimellom, men jeg har heldigvis en jobb som gjør at jeg får en liten dose valpekos, og da gjør det ikke så mye at vi ikke har en hjemme ;)

 3. Fin og enkel ny header! :)

  Lykke til med valpen som snart kommer til dere! :) Den ene søsteren min og mannen hennes får denne uka en sort labradorvalp. Kan tro de gleder seg! :) Og vi andre i familien gleder oss stort til å hilse på den lille søte.

  Skjønner hva du mente da du skrev om utemøbler! ;) Tusen ting å bruke pengene på når man har familie, hus, hage ++! Nå bare bestemte vi oss for å prioritere nye utemøbler; sofa- og spisegruppe. Mye av det vi hadde var
  både gammelt og slitt.

  Fortsatt god uke!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s