Hyttekos

Hei alle sammen!

Jeg og Amalie har tatt oss en liten tur hyttetur sammen med «Far», og vi nyter de første dagene av sommerferien vår. Amalie synes det er kjempestas å være her, og hun er helt i 100. At en liten kropp kan ha så mye energi! ;) I skrivende stund sover hun, men så snart hun våkner skal vi ut og gå en tur med bæremeisen. Ellers blir det en rolig dag, mens vi venter spent på familieutvidelsen til fredag. Jeg lurer så på hvordan lille Bella er! <3 Og jeg som ikke har fått handlet noe til henne enda! Torsdag blir den store "shoppeogordnetilBella"-dagen, da må alt gjøres klart. Vi må handle nytt bur, valpefôr, matskål, leker, lenke og et fint lite halsbånd, og så må vi rigge til soveplassene deres under trappen i gangen. Der skal de få ha sitt lille friområde. Det er favorittplassen til Tara, så krysser fingrene for at hun ikke har noe i mot å dele. Vi får se hvordan det går, jeg holder dere oppdatert!

Ha en fin dag, alle sammen!

Amalie på hyttetur
20130702-110616.jpg

Advertisements

5 thoughts on “Hyttekos

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s