Bella

I går hentet vi hjem vår nye skatt, Bella. For en vakker og god liten skapning! Vi er så stolte foreldre, og lykken er stor, jeg kan ikke gjøre annet enn å smile dagen lang. Det var enda bedre å få Bella hjem enn jeg hadde trodd! Amalie liker også Bella enda mer enn jeg hadde trodd, og det er gjensidig. De er allerede bestiser. Bella var noe av det første Amalie tenkte på da hun våknet i dag, og går det en stund uten at hun ser henne, spør hun etter henne. Hun vil at Bella skal sove i buret sitt, eller leke med henne på kosedynen. Hun deler maten sin med henne med en gang vi snur oss, og klapper og koser. Drømmen min har blitt virkelig! Det var akkurat dette jeg ønsket da vi bestilte Bella. Tara, på den andre siden, er litt snurt. Men det blir bedre og bedre som tiden går, og jeg regner med at de blir gode venner, bare vi gir henne litt tid til å tilpasse seg den nye situasjonen.

Mammaen til Bella susser henne en siste gang20130706-220638.jpg
Kjøreturen i går gikk kjempegreit, selv om det var en fryktelig lang dag for oss. Bella kommer fra rett utenfor Lillestrøm, og siden vi skulle så langt øst, tok vi like godt en Sverigetur i samme slengen. Vi var på farten i godt over 14 timer til sammen, men Amalie tok det hele overraskende bra. Hun lekte og koste seg i baksetet, og var egentlig fornøyd hele dagen lang. Bella oppførte seg også eksemplarisk i bilen, hun lå rolig og sov hele veien hjem.

Lille Bella20130706-222550.jpg
20130706-224344.jpg

Nå er vi klar for natta igjen, og jeg er spent på om Bella sover like godt i natt. I går sov hun hele natten igjennom i buret sitt, jeg krysser fingrene for gjentagelse!

Advertisements

10 thoughts on “Bella

  1. ååå.så søt og flott hund! morsomt at hun og amalie går så godt sammen.flotte bilder :) skjønner tara godt da, , er ikke vant til å dele på oppmerksomheten :)

  2. Å hellandussen for ei skjønne frøken, nydelig valp :-D Masse lykke til dei neste ukene, håper det går bedre for Tara etterhvert :-) Nydelige bilder som alltid :-)

      1. Ja, det ordner seg vel etterkvart :-) Takk for det, eg kose meg masse i det deilige været :-) Blir kjekkt med heimreise neste uke :-)

  3. Såå utrolig nydelig! Valpetiden er mye styr, men også såå mye kos som tar over det «styret» det medfører å ha en valp :) Amalie har forresten blitt stor!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s