Puh!

Puh, dagene som «trebarnsmor» er jammen meg hektiske, men kjære tid hvor fint det er! Bella er en nydelig valp, kjempegod og rolig, og hun sover til og med hele natta gjennom i buret sitt. Det er jo over all forventing! Vi var forberedt på både piping og nattlige lufteturer, men det gjør jo absolutt ingenting å slippe det. Hun sover mye om dagen også, men når hun er våken er hun superleken og i full fart hele tiden, og vi kaller henne bare haien. For noen sinnsykt skarpe tenner de har! :)

Tara er fremdeles ikke helt fornøyd, men det hjelper seg. I dag var jeg og mannen avgårde med henne en liten tur og badet, bare oss tre som i gammeldager. Det var veldig koselig, og Tara nøt å være midtpunktet igjen. Men jeg synes hun er flink jeg, det er jo ikke barebare å få et nyt familiemedlem man skal dele oppmerksomheten med :)

Bella!20130708-224810.jpg
20130708-230638.jpg

Advertisements

7 thoughts on “Puh!

    1. Hehe, ja hun blir mer og mer vågal for hver dag som går nå :) Stakkars mannen som stod opp med de små i dag mens jeg fikk sove, både Amalie og Bella var helt turbo ;)

  1. Nommen så nusselig altså.
    Aww.. dere er så skjønne, tar med dere «elsdte» barnet på tur alene er jo bare supert da;) Er sikkert lettere for henne å akseptere valpen da.

    1. Ja, det er nok det. Viktig med masse oppmerksomhet ;) de går mye bedre sammen allerede heldigvis, Tara blir ofte med å leke, og Bella får lov å sove sammen med henne i sofaen ;) så det går fremover :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s