På stranda

De siste dagene har vi kost oss i vannkanten, på en fin liten strand her vi bor. Amalie stortrives, både når hun kan leke i sanden og når jeg blir med ut for å bade litt. Jeg trodde hun skulle være litt pysete, men det er hun ikke i det hele tatt. Hun plasker og hopper, og går ut så vannet rekker henne helt til halsen, så lenge jeg er med og holder henne i hånden. Jeg har ikke fått badet selv enda, men nå er det virkelig på tide. I dag blir dagen :)

Jeg må bare si at denne ferien er helt fantastisk, vi koser oss så i solen med den deilige familien vår, jeg tør ikke tenke på at jeg snart bare har en uke igjen før det er tilbake på jobb. Disse dagene skal nytes for alt de er verdt!

Har dere en fin ferie?

På stranda

Advertisements

9 thoughts on “På stranda

 1. Har en super ferie, første uken nå så har jeg to uker igjen. I kveld bærer det på telttur med bestevenninnen min;) Forige helg var jeg i Stockholm..

 2. Det hørtes og så ut som en super dag! Herlig med det nydelige sommerværet som er nå. Nyt feriedagene som er igjen! :) Som lærer har jeg laaang ferie, og godt er det, for det er som du sier: Dagene flyr!

  Skal snart sette meg ut på verandaen med boka mi. Kos!

 3. Så deilig! Det eneste jeg har gjort av bading i år er nattbading tidlig i sommer, så det var gaanske kaldt! Heldigvis ikke mer enn to uker før jeg drar til Hellas… Kos dere videre :D

 4. For en herlig plass :) Godt at dere koser dere!
  Jeg og gutta drar på hytta noen dager nå mens mannen jobber seg ferdig – så er det to deilige uker sammen! Aner ikke hva vi kommer til å finne på, men noe moro blir det helt sikkert :)
  Lykke til tilbake i hverdagen igjen, nyt de siste dagene :)

  1. Det høres deilig ut! Kos dere masse på hyttetur og resten av ferien :) Det er litt godt å ikke ha så mange planer, og heller ta ting på sparket, slik har vi hatt det her også i år :)

 5. så herlig! vi hadde ti dager «ferie» med svigerfamilien,men siden samboeren min har 5 søsken som bor forskjellige plasser i egersund og omegn ble de mer stress enn kos. gleder meg til en uke ferie i lillehammer da :) godt å se at dere har finvær og får nytt været! her er ikke været særlig bra…uff :-p

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s