En reddende engel

På fredag skjedde det noe leit med med min søster. Hennes yngste katt ble påkjørt, og ikke nok med det, den etterlot seg fire små kattunger som ikke var mer enn tre uker gamle. Min søster var så klart kjempelei seg, men måtte hive seg rundt for å finne ut hvordan kattungene kunne få det best mulig uten mammaen sin. Etter litt undersøkelse ble det klart at det aller beste hadde vært å finne en fostermor til dem, som kunne gi dem både melk og den oppdragelsen de trenger. Men det var ikke så lett å finne! Heldigvis kom jeg på at katten til en av naboene mine hadde to kattunger, og til alt hell ville naboen min gjerne hjelpe til. Så i dag morges kom min søster med pusungene sine, og vi var så klart veldig spent på hvordan denne mammapusen ville reagere. Heldigvis gikk det greit fra første sekund, og hun forbarmet seg over dem etter litt forsiktig undersøkelse, og etter en liten stund var hun i full gang med å både stelle dem og mate dem. Det var så fint å se på! Hele pusen lyste av omsorg og morsinnstinkt, og de små ungene nøt å ha fått en ny mamma. Det var en utrolig hjertevarmende opplevelse, til tross for de triste omstendighetene. Gode pusene! <3

Det blir nok endel nabobesøk på oss fremover, det skal bli gøy å få følge de små nøstene. Og så godt det er å ha slike naboer som stiller opp, og gjerne hjelper til. Det er gull verdt! :)

Se på de fine pusene:

Titt tei!20130714-212128.jpg
Fire søte, små hjerteknusere20130714-212150.jpg

Advertisements

5 thoughts on “En reddende engel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s