Litt trøtt…

Siste uken av ferien er i gang, og den er allerede fullbooket. Vi skal fylle dagene våre med masse kos, deriblandt familiemiddager i solen, dyreparken og stranda, sistnevnte hvis vinden kan roe seg litt. Men jeg skal ikke klage, det har vært sol HELE ferien min! Jeg husker ikke sist det skjedde. Lykke :)

Ellers… De to siste nettene har Amalie våknet rundt ett og nektet å sove igjen. I natt gikk det tre og en halv time før hun fikk roet seg. Gjesp! Jeg håper virkelig ikke det blir gjentakelse i natt, en god natts søvn er veldig etterlengtet nå! Kryss fingrene for meg ;)

Hva er deres planer?

Min lille elskling! Og en fin sommerfulgkjole hun fikk av mormoren sin <320130715-224106.jpg

Advertisements

10 thoughts on “Litt trøtt…

 1. kos deg med finværet da! uff ,vet det er slitsomt med de barna som våkner på natten.her har snuppeline lagt seg til en stygg vane ved å våkne til klokken 24 å nekter å legge seg alene…!! oj,for en nydelige kjole.hvor er den kjøpt?

   1. Hun sover nesten hele natta i sin seng, hvis hun sover greit. Men hun pleier å våkne rundt fire og komme inn til oss da, men prøver å avvenne henne med det nå… ;) Hvordan er det hos dere?

   2. Noen ganger sover hun hele natten alene, andre ganger kan hun våkne opp mellom ti-tolv å får ligge i mellim oss.prøver å avvenne hun det vi også, men det er ikke så enkelt med de sta frøknene ;)

   3. Jeg vet! Jeg synes vi har kommet langt her i forhold til sånn det var før, hun har jo aldri likt å sove alene, så det har jo vært litt styr ;) I natt sov hun faktisk i senga si til klokka var ti på fem (og ingen nattevåking, o store lykke!!), så nå tror jeg vi snart er i mål. Det skal bli godt, selv om jeg synes det har vært veldig kos å ha henne så mye hos oss, så er det deilig å få senga «tilbake» nå ;)

   4. hos oss har det faktisk gått bra at hun sover alene,men opp og ned i stunder ja! ojoj,ja den senga er litt hellig kjenner jeg! (spesielt når jeg må stå opp kl 06 å hun har sparket meg i ansiktet 1000 ganger i løpet av natten) :-p Men ja,snart blir sengen vår igjen marianne ;) det er både kos og litt vemodig,jentene våre er blitt så store! enn det,snart 2 år!!!

   5. Hehe, huff ;) Amalie ligger heldigvis usedvanlig rolig ;)

    Ja, det er både fint og vemodig. Rart at de er så store! Det har gått så veldig fort <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s