Ferieavslutning

Da var første dag på jobb unnagjort! Det gikk i grunnen veldig greit, bortsett fra at jeg var litt trøtt… Amalie syntes nemlig det var fint å våkne 03.30 i dag. Vi fikk heldigvis slumret litt, men klokken fem våknet Bella også, så da var det bare å stå opp for hele familien. Det er godt vi er A-mennesker ;) Men det var veldig koselig, vi fikk til og med spist frokost sammen før jeg dro på jobb. Det er ikke hverdagskost midt i uken.

I går hadde vi en deilig avslutning på ferien med tur i dyreparken, og så en liten badetur når vi kom hjem for å kjøle oss ned. Tara ble helt i ekstase, mens Bella syntes ikke noe om vannet i det hele tatt. Men det går seg nok til, Tara likte heller ikke å bade da hun var liten. Vannet var helt nydelig, det var faktisk varmere i elven enn det lille vannet vi har badet i de andre dagene. Det hadde jeg ikke trodd!

Etter fullt kjør hele dagen var vi så slitne at etter Amalie hadde lagt seg sovnet vi på sofaen en etter en. Men tror du jeg fikk sove når jeg endelig fikk dratt meg opp i sengen? Neida, det er jo typisk det ;)

Og dere, jeg blir kjempeglad om dere trykker på knappen under og følger meg på Bloglovin, eller om dere liker siden min på facebook! Der finner dere meg som Mammamarianne :D Follow on Bloglovin

Advertisements

8 thoughts on “Ferieavslutning

  1. oj,det var en tidlig start på dagen det!!så flotte bilder :) digger solbrillene dine! de var kule!har likt deg på bloglovin for lenge siden og følger deg på facebook :) følg meg også da! Interiorgirl1 ;)

  2. Uff, så kjedelig med en sånn morgen når man skal tilbake på jobb :P Godt det ikke ble så ille :)
    Facebook har jeg ikke fulgt deg på, men det gjør jeg nå :)
    Ha en flott uke videre – snart helg! :)

  3. Aiai, gruer meg til jeg skal begynne på jobb og må levere barn i barnehagen OG rekke bussen til jobb. Håper vi kan ha rolige morgener her likevel :)

    Dere er så heldige som bor så nært Dyreparken! Vi planlegger tur dit når minsten er litt større :) Var der en del da jeg bodde i Kristiansand, og det var så koselig — også for voksne :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s