Sommergodt

Sommeren har så mye godt å by på, og de siste dagene har vi laget lemonade, rørt jordbær og høstet sukkererter fra hagen vår. Mmm! Jeg skulle ønske jeg kunne skryte av selvdyrkede jordbær også, men det får bli til neste år. Planen er å ha en en liten grønnsakshage med plass til masse godt, men foreløpig har vi kun sukkererter, cherrytomater og et lite utvalg av urter. Høyest på ønskelisten er jordbær, blåbær og flere typer med salater og urter. Jeg gleder meg allerede til neste år, og vinteren skal brukes på planlegging, slik at alt blir godt gjennomtenkt. Jeg har en tendens til å løpe til gartneriene så fort våren er her, og plukker med meg litt av ditt og datt, men det er ikke alltid det blir like vellykket ;)

Har dere noe godt i hagen?

Sommerfristelser

Advertisements

7 thoughts on “Sommergodt

 1. herlig! vi hadde en bringebærbusk,men den har dødd :/ blåbær har vi,men usikkert på om det kommer noe da man må ha en hun og han busk for at de skal bestøve hverandre. men den ene lever i hvert fall :)

 2. Åh, så deilig å kunne gå å plukke i sin egen hage :)
  Her har vi ingen verdens ting, men jeg har planer om litt bær i det minste. Og urter. Men vi får nå se :) Eier jo ikke grønne fingre!

 3. Åh, jeg trodde kjøkkenhagen min var så stor, men det eksploderte med ting i den. Akkurat nå har vi sukkererter, tomater, paprika, gressløk, basilikum og koriander, mens reddikene har blitt høstet for lenge siden. Lurer på om jeg blir nødt til å ta med det meste inn til høsten, men aner ikke hvor vi skal få plass til alt!

  I hagen har vi jordbær, blåbær, bringebær, stikkelsbær, rips, solbær, og epler og moreller (sistnevnte har ikke vært så veldig gavmild av seg), så jeg har endelig fått egen hage med masse fint i! :D

   1. Hehe, har så langt bare fått planten uten frukten, men det er jo først nå det har vært varmt her. Tror nok den har det best av å komme seg inn når det ikke er varmt lenger :)

 4. Hjemmelaget jordbærsyltetøy er så godt å ha utover høsten og vinteren. :) Og lemonade er et must å lage om sommeren! Mmm! Lagde lemonade for et par uker siden. Kjøpte inn mange sitroner i går, så skal lage mer i løpet av helga.

  Vi har solbær, rips, bringebær og noen urter i hagen. Hadde vært gøy å prøve potet og gulrot. :) Redikker har jeg hatt en del ganger. Det er lettvint og godt, så det tror jeg vi må ha igjen til neste år.

  Ønsker deg og dine en riktig god helg! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s