Søndagsbesøk

Heisann!

Så var det alt søndag kveld igjen, disse helgene går så altfor fort! Men vi har i hvertfall fått kost oss masse, så tiden har vært godt utnyttet. På lørdag hadde vi oss en liten bysleng i Lillesand, og fikk menget oss litt med alle turistene og ordnet noen småærend, og i dag har vi både vært på besøk og hatt besøk av tanter og onkeler. Amalies fikk lekt masse med sin fetter, Vegard, de herjet rundt hele ettermiddagem. Amalie var helt utslitt etter de dro, akkurat sånn det skal være ;)

amalievegard
Søtnosene! Og Amalie blitt så flink til å hjelpe til. Hun elsker å dekke på bordet, og setter opp både tallerkener, glass og bestikk. Hun er så søt, og mens hun går rundt bordet og legger opp, forteller hun hvem hun dekker på til. «Det mamma. Det pappa.»

Til uken blir det nok litt hektisk her i heimen. Mannens ferie er over, så i morgen er det tilbake på jobb for han også. Det er enda halvannen uke til Amalie begynner i barnehagen, så en av søstrene mine skal passe henne og hundene mens vi er på jobb. Takk og pris for familie, hva skulle en gjort uten <3

Har dere hatt en fin helg?

Follow on Bloglovin

Advertisements

2 thoughts on “Søndagsbesøk

  1. Aww så søte;) Hun er blitt en stor flott jente;)
    Her er jeg begynt i jobb igjen og,
    neste uke begynner alle de nye barna i barnehagen så da blir barnehage tilværelsen rimelig hektisk;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s