Litt nytt

I kveld har jeg klikket hjem noen nye godbiter til høstgarderoben min fra Nelly.com. Det er ikke de mest praktiske klærene, men jeg må innrømme at det er nydelig å kunne stelle seg for å gå på jobb, og så heller skifte over til noe mer barnevennlig når jeg kommer hjem. Jeg vil ikke være en av de mammaene som tripper rundt og ikke kan bli skitne, men jeg er jo veldig glad i å pynte meg også. Alt til sin tid, heter det vel ;) Akkurat nå har jeg «komfortable» klær litt langt opp i halsen, det ble veeel mye av dem da jeg var hjemme i permisjon. Nå er det godt å handle noe helt annet! ;)

Har du forandret deg i klesveien etter du ble mor?
Collage Nelly

Alt er handlet hos Nelly.com. Genseren finner du her, skoene finner du her og toppen finner du her

Advertisements

3 thoughts on “Litt nytt

 1. Jeg har den samme stilen og i hovedsak de samme klærne nå som jeg hadde før Adrian kom.. for 3,5 år siden :P Jeg hater å shoppe klær og finner aldri noe jeg liker, så da lar jeg det heller vær :P Men burde strengt tatt vært på tide med en liten makeover.. hehe..

  MEN jeg er bedre i klesveien i denne permisjonen enn i den forrige! Siden jeg leverer Adrian i barnehagen hver dag, så er det greit å prøve å se anstendig ut i det minste ;)

 2. Herlig å fornye seg innimellom! Det er ganske så godt, lettvint OG tidsbesparende å sitte hjemme i stua og klikke hjem noe fint! ;) La inn en bestilling hos Ellos i går, mest til ungene, men bittelitt til mammaen også. ;) Flotte klær og fiiine sko du har bestilt.

  Det blir mye mindre tid til egenpleie når man får barn, men det er viktig å prioritere litt også! I forrige uke var jeg hos frisør og hudpleier + fikk kjøpt inn litt nytt (klær og sko) før jobbstart. :)

  Ønsker deg en ny og god uke! :)

  1. Det hørtes deilig ut med frisør- og hudpleietime. Det må jeg også ta meg tid til snart :)

   Ja, nettshopping er utrolig lettvint! Det er vedlig behagelig å handle hjemmefra ;)

   Ønsker deg også en flott uke!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s