Klesbevisst frøken

De siste dagene har Amalie plutselig blitt veldig opptatt av hva hun skal ha på seg. Finner jeg frem noe, kan du være sikker på at hun kaster det rett tilbake i skuffen igjen, og så drar ut noe nytt etter eget ønske. Det hun finner er ikke alltid det mest praktiske å gå med i barnehagen (stort sett er det kun strømpebukse), så foreløpig må jeg skjære gjennom. Heldigvis gir hun seg uten de altfor store protestene. Foreløpig. Jeg trodde virkelig ikke at dette skulle begynne så tidlig, jenta er jo ikke to år engang! Dette kan bli moro ;)

Tid begynte deres barn å bli opptatt av klær?

DSC_0883 redigert 2

Advertisements

4 thoughts on “Klesbevisst frøken

  1. Haha, ja, den kjenner vi til! Det begynte også en gang mellom 1 og 2 år… Det vi gjorde var å gi henne to-tre alternativer sånn at hun følte hun fikk bestemme, men egentlig var det så klart bare klær vi hadde kledd på henne likevel ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s