Sommer på hell

Solen og varmen tar visst aldri slutt i år. Jeg trodde det var litt kaldt ute i dag, og kledde på meg hettegenser da jeg og Tara skulle ta oss en tur i skogen tidligere i dag. Jeg holdt på å smelte! Helt fantastisk at vi fremdeles kan kose oss med så fint vær nå som vi runder september i morgen. Men jeg må innrømme at jeg venter litt på høsten nå, med kalde og klare dager, og mørke kvelder. Det skal bli litt godt! Enn så lenge er det bare å nyte finværet. I morgen bærer det ut i skogen igjen, jeg oppdaget nemlig blåbærhimmelen i dag. Nå skal det sankes!

Liker du høsten?
20130831-213240.jpg

Advertisements

4 thoughts on “Sommer på hell

  1. Høsten er fantastisk på sin måte den! Nydelige farge, deilig og frisk luft. Fins ikke kaldt vær, bare kalde klær.. eller no sånt :) Så moro at du har funnet blåbær! God fangst :)

  2. jeg elsker høsten! men nå er høstforskjølelsen kommer,å det liker man ikke :p har vært kaldt her i trøndelag en stund nå,brrr…var fint forrige helg.men nå er høsten kommet,sol ute men ikke så varmt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s