En gledelig nyhet

God kveld, kjære dere! I dag er jeg bare innom for å dele noen gledelige nyheter med dere; jeg skal bli tante til en liten gutt i januar! Jeg gleder meg helt utrolig mye til å møte denne lille krabaten, bli kjent med han, og skjemme han bort, slik som en tante skal. Åh, januar virker så langt borte, jeg håper tiden går fort!

Amalie begynner å få en stor og veldig fin flokk med søskenbarn nå. Jeg har så gode minner fra familieselskap med mine søskenbarn, og jeg er veldig glad for at Amalie også kommer til å få det. Ingenting er som familie <3

Gratulerer kjæreste Linda og Anders!
20130905-211620.jpg

Advertisements

4 thoughts on “En gledelig nyhet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s