Høstshopping

I dag har jeg og Amalie hatt oss en liten shoppingtur og fått kjøpt nye høstsko og innsko til å ha i barnehagen. Det begynner jo å bli kaldt ute, så nå følte jeg at det var på tide å bytte ut joggeskoene hennes med noe litt varmere og mer robust. Det ble litt hasteshopping, slik det gjerne gjør når man har med en aktiv to-åring med på tur, men skoene virker veldig gode. De er helt vanntette, og virket lette og myke å ha på foten.

Resten av høstgarderoben hennes er også på plass, jeg føler nesten ikke vi har gjort annet enn å handle klær i det siste. Jakke, luer, flistøy og masse gode basisklær til å ha i barnehagen har blitt med oss hjem. Ulltøy er også på plass, så nå tror jeg vi har det meste frem til vinteren kommer.

Og så har jeg funnet veien inn på ebay igjen da. Har visst allerede klikket meg hjem et par småsaker. Det er skumle greier med disse auksjonene, det er jo så billig! Det skal bli spennende å se hva som dukker opp i posten her etterhvert ;)

Handler du på Ebay?

20130910-231037.jpg20130910-231054.jpg

Advertisements

7 thoughts on “Høstshopping

    1. Ja, pengene flyr virkelig når man skal handle til de små. Godt vi er ferdig nå, for en liten stund i hvertfall… ;)

      Foreløpig har jeg handlet øredobber og litt klær til Amalie. Øredobber er veldig billig, alle jeg har kjøpt koster mellom 7 og 11 kroner, og i følge en venninne er kvaliteten helt ok ;) Jeg vet også at de har mye billig bakeutstyr, men det har jeg ikke fått sjekket i enda ;)

    1. Oh yes! :) Det går i øredobber og litt klær til Amalie foreløpig, mye kan man få veldig rimelig der. Og nå som det nærmer seg Amalies bursdag tenkte jeg at jeg skal handle inn litt stilig stæsj vi kan pynte med, det har de sikkert kjempemasse av der ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s