Brennkopper?

I dag har jeg og Amalie hatt oss en liten legevisitt. Det går brennkopper i barnehagen, og i går oppdaget de et lite sår på Amalie, som de trodde kunne være en begynnende brennkopp. I følge legekontoret var det veldig viktig få sjekket det med en gang, men da vi kom frem kunne ikke legen si noe om det var en brennkopp eller ikke, så da ble vi jo ikke så mye klokere. Jeg krysser fingrene for at det kun er et lite sår, for er det en brennkopp kan det bli ledig tungvint, da den ikke går an å dekke til, siden den er så nærme munnen. De er jo veldig smittsomme så lenge de ikke er dekket til, så da må hun være hjemme fra barnehagen til den får stabilisert seg. Men nå skal jeg ikke ta sorgene på forskudd, hadde den ikke blitt verre til i morgen, kunne hun bare komme, så det er jo veldig greit da. Så får jeg bare vaske med klorheksidin, og håpe det forsvinner snart hva enn det er.

Har dere hatt brennkopper?

Tenk at det er helg snart! Mannen har vært borte hele denne uken på jakt, men tiden har flydd, og godt er det, for nå kommer han snart hjem igjen. Det skal bli godt, både jeg og Amalie savner han masse <3 Nei, nå må jeg få sovet litt, klokken er altfor mye!

God helg!

Litt nytt på spisebordet20130912-233608.jpg

Advertisements

9 thoughts on “Brennkopper?

 1. Her har vi ikke hatt noen barnesykdommer ennå… Det gikk rykter om vannkopper i barnehagen nå, men så var det visst ikke det likevel.

  Så fine de telysholderene var! Hvor er de kjøpt, og hva kostet de?

  1. Så bra! :)

   De er kjøpt i en liten interiørbutikk her jeg bor, men det står ikke noe merke på dem, så aner ikke hvor de kommer fra. De,kostet vel en 60 kr stykker om jeg ikke husker helt feil :)

 2. uff,ja jeg selv har hatt brennkopper.det verste er at det vesker fra sårene,det klør og smitter fort! vær nøye med å vaske hånduker og ikke bruk samme som personen som har brennkopper har.

  1. Huff, det er ikke noe greit :( Hadde det selv når jeg var liten, men husker ikke mye av det nå. Takk for gode tips, skal notere meg dem! «Brennkoppen» er litt finere i dag, så tror det bare var et sår. Flaks! Men brennkoppene kommer vel før eller senere uansett ;)

 3. Håper virkelig at hun slipper! Høres ikke mye godt ut!

  Adrian har blitt sendt hjem fra barnehagen støtt og stadig med en og annen prikk. Noen ganger har de sagt vannkopper, andre ganger brennkopper, og ved et tifelle sa de munn-fot-hånd-syken. Han har så langt ikke vært plaget, klødd eller blitt værre, så jeg tror det har vært varmeutslett jeg alle gangene. Men veldig greit å ta hensyn hvis man skulle få det da, sånn at man smitter færrest mulig :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s