Søndag

Denne søndagen ble langt fra så effektiv som jeg hadde håpt, mesteparten av dagen har gått til å slappe av, kun avbrutt av krabbemiddag hos pappa. Det er evigheter siden jeg har sovet bort hele morgenen, så det var helt nydelig. Nå er jeg klar for en ny uke! Det blir masse å gjøre, blant annet overtid og teambuilding med jobben + en hel haug her hjemme. Og så er jeg i gang med å planlegge Amalies to årsdag. Det er halvannen måned til enda, men jeg har alt begynt å kjøpe inn litt smått (les: handlet på ebay) til den store dagen. Jeg gleder meg! Det er så moro planlegge og ordne til. Jeg gleder meg til å vise dere hva jeg ser for meg, et innlegg kommer etterhvert.

Og dere, takk for alle gode kommentarer om Tara. Hun er heldigvis mye bedre i dag, og halter nesten ingenting lenger. I morgen tror jeg til og med hun er klar for en liten luftetur igjen. Det er jeg også, formen har blitt veldig dårlig i det siste, så det må gjøres noe med. Nå er det opp av sofaen og ut med meg! Men først, en god natts søvn ;)

Dere må ha en fin uke, kjære lesere!
20130915-213155.jpg

Advertisements

8 thoughts on “Søndag

  1. Jeg har handlet en del ballonger, noen søte, små godteposer, litt pynt, og nå byr jeg på et fint happy birthday-skilt til å henge over døren :) Jeg er på utkikk etter noen tøffe ballonger til å fylle helium i også :) Og så har handlet et søt kjole til frøkna, som jeg håper er like fin i virkeligheten som på bilde ;)

   Skal dere ha stor feiring? :)

   1. Spennende! Nei det blir nok ingen stor feiring i år…siden min far gikk bort for 2 mnd siden og vi holder på å selge og kjøpe hus. vi får se hva det blir til.men vi må nok ha 2 små feiringer ja tenker jeg :)

   2. Å nei, kondolerer så mye! :( det var trist å høre. Da skjønner jeg at dere tar det litt rolig i år. Skal dere kjøpe nytt hus? Det er jo spennende! :) får vi se noen glimt på bloggen etterhvert?

   3. Takk, ja vi er i dyp sorg enda.vi kjøper barndomshjemmet mitt,(vertikalt hus fra 1973) samboerens og min store drøm! Det er spennende og mye jobb. Glimt på bloggen blir det vel etterhvert.har begynt å småpusse litt på det allerede! Men er mye på tapeten for oss i familien nå! Så vi får se når jeg tar meg tid :)

   4. Det høres ut som et spennende prosjekt, og det er jo noe helt spesielt når det er barndomshjemmet ditt :) Det er mye jobb å skulle pusse opp, men åh, så verdt det når man er ferdig :D Dere må ha masse lykke til! :) Klem :)

 1. Hørtes ut som en god søndag, selv om den ikke var så produktiv. Er litt deilig å ikke være det også :)
  Del gjerne hva du har handlet, det er moro å se vettø :)
  Ha en strålende uke! Håper det regner LITT mindre hos deg enn det gjør her :P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s