Shopping på Ebay

De siste ukene har jeg virkelig vært bitt av Ebay-basillen, og det har blitt noen bestillinger. Noen øredobber til mor, litt klær til Amalie, og masse stæsj til 2 årsdagen hennes som er i begynnelsen av november. Temaet er så klart rosa, og det er det masse av på ebay ;)

Her ser dere noen av kjøpene mine:

Rosa ebaykjøp

Jeg er veldig spent på hvordan tingene ser ut når jeg får dem. Er de like fine som på bildet, og kan de leve opp til forventingene jeg har? Ikke at jeg har så veldig store forventninger, det meste av det jeg handler koster jo en slikk og ingenting, men jeg alt jeg har handlet tidligere har holdt god standard i forhold til prisen. Nå venter jeg spent på masse pakker i posten, og jeg holder dere så klart oppdatert.

Jeg langt i fra noen ekspert på Ebay, men under har jeg skrevet ned noen tips som er gode å ha med seg hvis man er ny på Ebay.

Tips når du skal handle på ebay:
– Les beskrivelsen av produktet nøye. Her står alt du trenger å vite som størrelse, antall og hva pakken inneholder. Merk at det meste av størrelser er amerikanske.
– Pass på at selgeren sender til Norge, og hvor mye frakten kommer på. Mange selgere tilbyr gratis frakt.
– Gå for en selger som har høy score. De sender fort og har god service, om du skulle trenge hjelp til noe.
– Ofte ligger det samme produktet til salgs flere steder, og fra flere selgere. Prisen kan variere, så det er lurt å titte litt før du kjøper.
– Har varen gratis frakt må du regne med lang leveringstid, opp til fem uker. Skal du ha varene til noe spesielt, lønner det seg å være ute i god tid.

God shopping!

Pleier du å handle på Ebay?

Advertisements

6 thoughts on “Shopping på Ebay

  1. De pom-pomene og sugerørene er som et «sukkertøy» for en mor:) en stripete drøm! krible, krible:) d er jo såååå gøy å ordne til barnebursdag!! jeg handla inn d same på dorothea da mine små hadde fest, d ble ganske så dyrt! så lurt med ebay:) d skal jeg tenke på neste bursdagsrunde! ønsker dere en strålende barnebursdag:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s