En sniktitt på Amalies bursdagsantrekk

Her får dere en liten liten sniktitt på bursdagsantrekket til Amalie. Kan dere gjette hvor jeg har kjøpt den? Haha, Ebay så klart. Nå bare håper jeg at den er like fin som på bildet, og at den passer. Jeg har tenkt hun skal ha den med en hvit cardigan over, og så må vi kjøpe noen søte, små sko. Hun kommer til å bli så fin! Om den ikke passer har vi et lite problem, jeg har ikke funnet noen andre kjoler som jeg kunne tenke meg så langt… Hverken i butikker eller på nettet. Jeg er så kresen, så det er nesten håpløst å skulle finne noe som passer til bildene jeg har i hodet mitt ;)

Nå er det på tide med litt sofakos med mannen, denne dagen har gått i ett. Dere må ha en fin kveld, alle sammen!

Hva synes du om Amalies kjole?

kjole fra Ebay

Advertisements

10 thoughts on “En sniktitt på Amalies bursdagsantrekk

  1. Åååå, den ser jo helt nydelig ut! Må få høre hvordan den er i størrelse når du får den, for da tror jeg en sånn må få komme hjem til oss også!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s