Pjusken helg

Hei dere!

Denne helgen har vi stort sett bare vært inne, siden Amalie har hatt feber siden torsdag. Hun har vært ganske pjusken, og har klaget på vondt om natten. Først trodde jeg bare hun var syk, men etter hvert oppdaget jeg at hun holder på med en av de siste jekslene, så da er det ikke rart hun har sovet dårlig. Åh, jeg får så vondt av henne. Med en gang hun legger seg ned, får hun så vondt. Hun holder seg til kinnene, og sier aue, aue. Til og med paracet har ikke lettet på smertene denne gangen, men heldigvis har hun sovnet relativt lett til tross for omstendighetene. Men hun har våknet mange ganger utover kvelden og natten, så det har endt med at vi har tatt henne inn til oss i stedet for å løpe frem og tilbake hver halv time, så har vi alle fått sovet litt bedre. I dag har hun heldigvis vært feberfri, men hun hadde fremdeles vondt når hun skulle legge seg, men det virker i hvertfall som hun sover litt bedre. Ingen oppvåkninger så langt!

Ellers har vi hatt overnattingsbesøk av min yngste søster denne helgen. Det har vært kjempekoselig, og til stor oppmuntring for Amalie, som synes det er så stas med tantebesøk. Jeg har også fått baket litt, halvgrove pølse- og hambugerbrød og grovt brød, og så har jeg laget klar middag til i morgen – hjemmelaget fiskegrateng. Det tar litt for lang tid å lage når man kommer hjem fra jobb, så da er det greit at den står klar i kjøleskapet, så mannen bare kan hive den rett i ovnen når han kommer hjem med Amalie. Jeg gleder meg allerede, det er så godt!

I morgen skal det virkelig bli godt å komme ut i verden igjen, man blir litt slapp og tiltaksløs av å være så mye inne, og det liker jeg ikke. Denne uken som kommer skal vi ha en skikkelig aktiv og sunn uke, så vi får tatt igjen litt for all tiden vi har tilbragt i sofaen denne helgen ;) Det blir bra!

Ha en fin uke, kjære dere!

Bakedag

Follow on Bloglovin

Advertisements

2 thoughts on “Pjusken helg

 1. Uff, håper det går raskt over, er så vondt i mammahjertet når de har vondt og en ikke kan gjøre noe!
  Hørtes ut som masse deilig kjøkkenarbeid da, håper du deler noen oppskrifter.. ? :)
  Ha en strålende uke! :)

  1. På søndag var hun heldigvis fin igjen! Ja, det stikker så i mammahjertet når de har det så vondt, det er ikke noe greit.

   Det var virkelig deilig å få svingt seg på kjøkkenet igjen, det er så lenge siden jeg har hatt så god tid til å bare kose meg med matlagingen :) Oppskrift på hjemmelagede pølsebrød er delt på bloggen i dag ;)

   Ha en strålende uke dere også! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s