«Hoho»

Endelig begynner de første pakkene fra Ebay å dette ned i postkassen vår! For noen dager siden kom bursdagskjolen som jeg hadde bestilt til Amalie, og jeg fikk meg en liten overraskelse. Tyllskjørtet var oransje! Ikke rosa, slik som det ser ut på bildet (som du kan se her). Heldigvis er det en fin oransjefarge, men jeg har lyst til å ha en annen kjole i bursdagen. Alt jeg har kjøpt av pynt og dilldall er rosa, så bursdagsbarnet må jo matche ;)

En annen ting vi har fått i posten er denne søte uglepysjen som dere ser under. Den var akkurat like søt som på bildet, og Amalie er veldig fornyd med «hohoen» som hun kaller uglen. Hohoer er kjempestas! Det er så moro for tiden, det kommer nye ord for hver eneste dag nå. Som i dag tidlig, da vi halv seks våknet av «mamma! Ferdig sode!» Så da var det bare å stå opp <3

Har dere gjort noen bomkjøp på Ebay?

Uglepysj fra ebay

Advertisements

7 thoughts on “«Hoho»

 1. Ja, det er kjempegøy med språkutvikling! Kaisa får virkelig sagt mye hun nå, hun er mye tidligere ute mht språket enn gutta mine var! ;)

  En kjempenusselig pysj! :)

  Nyt kvelden!

 2. ååå den der har jeg sikle på lenge! bare ikke bestilt enda :-p hvordan var den i strl? hva betalte du for din=
  jeg har faktisk aldri gjort et bomkjøp på ebay! språkutvikling er så morsomt,jeg får snuppeline til å si nye ord hele tiden :)

  1. Jeg betalte 74 kroner for den, og vi har den i to år :) Den passer akkurat nå, og var bittelitt trang å få over hodet, så om du skal kjøpe den tror jeg det er lurt å gå opp en størrelse :)

   Ingen bomkjøp, det er ikke verst! :) Jeg fikk noen øredobber i dag som var litt vel juglete til at jeg kommer til å bruke dem så mye, men så kostet de bare syv kroner også da ;)

 3. Åh, jeg elsker småbarnsprat! Adrian begynner å bli veldig flink, men tidligere i dag sa han «silpepadde» (skilpadde), og sånne feilsnakk får meg til å smelte fullstendig :)
  Håper du finner en RÅSA bursdagskjole til slutt, synd at fargen ikke stemte!

 4. Sånn har vi også, og er superfornøyd med den! Så myk og god :) Tror vi bestilte i str. 6 eller noe, og Emmy bruker 104-110 nå, så den passer akkurat. Tror vi må kjøpe en ny snart ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s