Rykende gresskar

I ettermiddag har jeg kuttet ut mitt første gresskar, som nå pryder trappen vår. Det var mye lettere enn jeg trodde, men jeg har også lært noe viktig. Gresskaret må ikke være for lite! Vårt er kjempelite og søtt, men plutselig begynte det å ryke av det! Telyset holdt på å sette fyr på hele gresskaret, så jeg måtte bare blåse det ut. Nå er det vel ikke så veldig lett å få et gresskar til å gå opp i flammer, men med så mye røyk som kom, så turte jeg ikke å ha det på. Så det ser litt stusselig ut der det står nå, men det gjør ingenting, for vi har ikke hatt besøk av et eneste barn på døren i kveld. Vel, mer godteri til oss!

Har du kuttet ut gresskar i dag?

Halloween

Må også skryte litt av FotoKnudsen i dag. Jeg leverte akkurat inn to bestillinger på en kjempehaug av bilder. Jeg klarte å trykke feil første gangen jeg sendte inn bestillingen min, så kun en brøkdel av bildene min kom med. Jeg tok kontakt med dem, men siden bildene blir sendt rett til produktsjon, så gikk det ikke a å kansellere eller gjøre noen endringer. Men jeg fikk derimot et gavekort som dekket portoen på min nye bestilling, og det synes jeg var veldig greit. 109 kr er ganske mye å skulle betale to ganger på en kveld, bare for frakt. De har også veldig gode rabatter hvis man fremkaller mange bilder omgangen. Den siste bestillingen min skulle vært på over 1000 kr, men endte på under 400 inkludert frakt, men da hadde jeg også fått en liten rabattkode på mail siden jeg er tidligere kunde. Det er ikke verst! Neste bestilling til dem blir julekort, men først må vi få tatt bilder. Jeg håper på litt snø innen den tid, men da må jeg nok vente litt på det. (Ingen sponsing her, bare så det er sagt, bare en veldig fornøyd kunde;))

Advertisements

5 thoughts on “Rykende gresskar

  1. ingen gresskar her,men tente på 2 lykter for kos og hadde meg en heksehatt med parykk for morros skyld :) liker foto knudsen jeg også ja! mye bra rabatter ,gode priser og de er raske med levering :) bare i år har jeg fått 2 lerret på 3 mnd,er det billig så må man bare kjøpe ;) godt å se et innlegg fra deg igjen,ha en flott kveld :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s