Hei!

Hei alle sammen!

Nå er det virkelig på tide med et livstegn fra meg her inne. Bloggen har vært dypt savnet, så nå er det utrolig deilig å være igang igjen! Og takk til alle dere som har tittet innom, og skrevet kommentarer, til tross for at det har vært helt stille fra min side. Dere er gode!

Nå har vi hatt oss en lang juleferie hvor vi har fått kost oss masse sammen med familien vår. Det har vært så deilig! Jeg håper dere også har hatt en fin jul- og nyttårsfeiring, og noen deilige fridager, og at dere har kost dere like mye som vi har. Og så er det så deilig å vite at vi går mot lysere tider etter en lang, mørk og regntung høst. Det trenger i hvertfall jeg nå! ;)

Nyttårsaften ble feiret her hjemme hos oss med god mat, familiebesøk og noen få raketter. Amalie synes det var veldig stas med «ketter», men da vi skulle ta runde to litt senere på kvelden, var det litt skumlere. Ikke så rart, det var rett før hun skulle legge seg, så hun var stuptrøtt, stakkars. Til neste år må vi nok satse på å sende opp det meste av rakettene litt tidligere ;)

Ellers gleder jeg meg veldig til et nytt år sammen med den lille familien min. Vi har allerede masse spennende planer, så jeg tror dette kommer til å bli et fantastisk år for oss. Dere får så klart høre mer etterhvert! ;)

Godt nytt år!

Her kommer noen få bilder fra nyttårsaften hos oss:
20141122-022327.jpg
20141122-022342.jpg
20141122-022353.jpg

Advertisements

8 thoughts on “Hei!

  1. Jippi! Du er tilbake :D Gleder meg til å høre mer (har lært at man ikke skal være frekk å spørre direkte det spørsmålet jeg egentlig har lyst til å stille ;) )! Godt nyttår til dere!

  2. Koselig med et innlegg fra deg igjen! :)

    Her har vi enda juleferie og det har vært kjempegodt med LANG ferie. På mandag starter hverdagen opp igjen med barnehage, skole og jobb for alle seks! Da må vi stå tidlig opp da! ;)

    Ønsker deg og dine et riktig godt nyttår og gleder meg til å følge deg videre! :)

    1. Så deilig med så lang ferie! :) Det er litt tøft å komme igang igjen, men litt deilig også ;) dere må kose dere med den siste fridagen deres i morgen, og lykke til med skole- og arbeidsstart til mandag :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s