Oppdatering

Hei dere!

Mitt planlagte bloggcomeback ble ikke helt som jeg hadde tenkte meg – vi ble alle sammen syke, og da datt det bare helt bort. Men nå prøver jeg igjen! :D Nå er vi heldigvis friske og raske alle sammen, bortsett fra litt hosting og snufsing hos Amalie. Så nå satser vi på at vi har fått vinterens dose av sykdom her i huset.

Ellers har det ikke skjedd så mye siden sist, bortsett fra at vi holder på å snø ned… Og så har jeg blitt tante da! Det er jo veldig, veldig stas. På mandag så kom det en deilig, liten nevø som bare er helt perfekt. I går var jeg borte og hilste på han på sykehuset, og han var til å spise opp. Og så utrolig fort man glemmer hvor små de er! Enda han er en halv kilo større enn Amalie var da hun ble født, så han så bitteliten ut <3 Amalie har ikke truffet han enda, så jeg gleder meg veldig til å se reaksjonen hennes :)

Og siden jeg har vært superdårlig til å ta bilder i det siste, så blir det bilde av den lille tulla mi fra julaften. Og fra og med nå skal kameraet ligge innenfor rekkevidde!

20140129-204744.jpg

Har dere det bra?

Advertisements

5 thoughts on “Oppdatering

 1. godt å se du er tilbake igjen,du har vært dypt savnet :) uff,sykdom kommer man visst ikke unna i år heller ;) godt at dere er friske og raske nå da. så fin snuppa di er på håret,har du klipt henne? jeg tør ikke klippe snuppa mi :-p hun har hockeysveis :-p

  1. Å, tusen takk for så fine ord! Det varmer å høre :D

   Amalie har klippet seg et par ganger, men det er ikke meg som har vært til med saksen. Hun er så heldig å ha en tante som er frisør ;)

 2. Gratulerer tante!! :) Er stas å være tante :)
  Godt at dere er friske igjen alle sammen :) I dag fikk Adrian plutselig og kjempehøy feber, gjør så vondt inni sjela når de barna ikke har det bra :/ Godt det går over :)
  Ønsker deg en kjempefin helg :)
  Her skal visstnok all snøen som har kommet smelte.. tar heller masse snø enn is :P

  1. Huff da, håper Adrian blir bedre snart. Nei, det er ikke noe gøy når de små er syke :/

   Det skal visst regne en del her også, men enn så lenge laver det ned snø her. Håper det fortsetter slik, vil også ha snø enn regn og is :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s